Δευτέρα 22 Απριλίου 2013

Οι άνδρες με τα ''χακί''

Μεγάλη ανατροπή πέτυχε χθες η ομάδα των ένστολων σημειώνοντας τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη τους κερδίζοντας την ομάδα των ντόπιων με 7-8. Βέβαια οφείλουμε να αναφέρουμε ότι η ομάδα του Νίκου Μαγιάφη παρατάχθηκε με πολλές ελλείψεις στο βασικό κορμό της( απουσίαζαν Πανταζής, Καραγιάννης, Ζαμάγιας) και χωρίς αναπληρωματικό παίχτη στον πάγκο , αλλά διέθετε ένα πολύ καλό τερματοφύλακα που ισορροπούσε την κατάσταση και κατέβασε ''ρολά'' σε πολλές περιπτώσεις. Αντίθετα οι άνδρες με τα ''χακί''  μπορεί να διέθεταν τρεις ποδοσφαιριστές σε ετοιμότητα, αλλά  και οι ίδιοι είχαν να αντιμετωπίσουν σημαντικές απουσίες παιχτών όπως Τσέτσιλα και Σώτα. Παρόλα αυτά με την επιστράτευση του Γιώργου Διγώνη στην επίθεση, το σκορ ανατράπηκε και από 4-0 έγινε 7-8, με τρεις φορές κατά την διάρκεια του αγώνα οι δύο ομάδες να πηγαίνουν χέρι - χέρι(4-4, 5-5, 6-6 )και να τα παίζουν όλα για όλα.
Ο Νίκος Μαγιάφης ήταν αυτός που άνοιξε πρώτος το σκορ στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα με σουτ σχεδόν από το κέντρο, αλλά το 4-0 που διαμορφώθηκε σχετικά γρήγορα, ανατράπηκε... με τους ένστολους να ''ρίχνουν'' στο παιχνίδι τον παίχτη των ειδικών αποστολών Διγώνη ,που μπορεί να ήταν πρωτοεμφανιζόμενος στην ομάδα, αλλά παρόλα αυτά κέρδισε τις εντυπώσεις.
 Μετά το 4-4, το ματς μετατράπηκε σε μια παρτίδα σκληρού ''πόκερ'' καθώς η μια ομάδα προσπαθούσε να επιβληθεί της άλλης και να χτίσει μια διαφορά ασφαλείας ώστε να μην κινδυνεύσει, κάτι που καμία τελικά δεν κατάφερε, αφού μέχρι τη λήξη του αγώνα και οι δύο μπορούσαν να κάνουν την ανατροπή σπάζοντας κάθε προγνωστικό.
Mαγιάφης εν δράση.




Το γκολ του Μαγιάφη από το κέντρο του γηπέδου.


Δύο ''αστέρια''  ψηλά στα γκολποστ.

Ο Γκολτζής με τα χακί.


Δυστοκία και μέχρι ενός σημείου ατυχία

Συγκρατημένος στη μπάλα ασυγκράτητος στα νεύρα.
Το αντίθετο ιδανικότερο...

στυγερός δολοφόνος ο Τζιόλας στο ποδόσφαιρο.

Δε παίζεται αυτός ο Διγώνης... Ταλέντο σε όλα!

Μπορεί να άργησε να πάρει ''μπρος'' αλλά...
 όταν ζεστάθηκαν οι μηχανές έκανε ''παπάδες''


Ένα ''κουβάρι'' έγιναν για μια μπάλα.


''νοκ άουτ'' βγήκε ο ο Χαριζάνης που δεν άντεξε
και έριξε ένα υπνάκο

Αυτή τη φορά το παιχνίδι είχε και διαιτητή!


Ο Τζιόλας σε ρόλο ''κασκαντέρ'' διευκολύνει το έργο στην επίθεση.


Συμβαίνουν και αυτά στο ποδόσφαιρο...
 η μπάλα να καρφώνεται στο ''γάμα''.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου